Piggybank

Friday, July 12

Terengganu Mount Berembun Challenge 2013


Date: 16 March 2013
Time: 8 am
Venue: Hutan Lipur Air Terjun Chemerong, Dungun, TerengganuAcara yang diadakan adalah larian mendaki gunung (climbathon) kategori individu yang terbuka kepada semua samada warganegara/bukan warganegara Malaysia. Kebetulan cikgu sekolah kami sangat aktif dalam aktiviti hiking. Yang paling best, kami hanya perlu bayar yuran pendaftaran. transport dan barang-barang perkhemahan semua di tanggung pihak sekolah.

Acara Larian Mendaki Gunung ini tersenarai di dalam aktiviti tahunan di Malaysia. Cuma, tahun 2013 acara ni di buat di Chemerong! Terengganu!Most of participant mestilah dari orang awam! Abang-abang kakak-kakak IPTA, kami boleh dikategori individu paling muda. Dan berkelompok ei macam lawatan sekolah! Memang rombongan sekolah pun, pakai pun mesti baju lambang sekolah tau! Berbaloi betul sekolah sponsor macam-macam, rata-rata kategori ada pemenang dari sekolah kami. Yang paling mendominasi mestilah junior perempuan sebab ramai yang dapat Top 20,  dan first winner pun dari sekolah kami! Aku masuk sebab suka-suka nak rasa best ke daki gunung ni. First time in life tau! Memang pasang angan-angan finisher medal je oh akak tak sangka alhamdulillah hokey!

Nah gambar sekitar haritu

Route for Men/Women Junior


Nah list pemenang-pemenang

Okay dah tu guys dapat number 6 & 12. Tahniah

1, 2, 3, 5, 7, 8, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19 mestilah kami warga TESMAL. Nangis terharu sikit 


Maaf gambar-gambar khemah, air terjun dan aktiviti sekitar malam tu akak tak share. Malas nak godek-godek gambar cuolls. Lagipun mana sempat nak tangkap gambar sangat. Terima kasih sudi baca entry ini. Ada masa kita panjat gunung lagi!

1 comment:

Haziqah said...

Gempaknya akak